Wij zijn de bevrachter voor jouw droge lading binnen Europa.

Beaufort Logistics is in 2017 opgericht door Stefan Visscher en Tjerk Hovestadt. Met jarenlange ervaring als bevrachters hadden zij een duidelijke ambitie: Beaufort Logistics wordt hét Nederlandse bevrachtingskantoor dat droge lading voor de Europese binnenvaart vervoert. Inmiddels hebben zij hun sporen verdiend. Dat staat als een paal boven water.

Leer hier de gezichten achter Beaufort Logistics kennen. Zo weet je gelijk met wie je zaken doet en waar Beaufort Logistics voor staat.

[dipi_reading_progress_bar bar_bg_color=”RGBA(0,0,0,0)” bar_color=”#BE4624″ bar_striped_color=”#BE4624″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” background_color=”RGBA(0,0,0,0)” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/dipi_reading_progress_bar]
Identiteit

Dit is wat ons kenmerkt.

Schipperszonen vol ervaring.

Tjerk, Jan-Rens en Stefan vinden hun roots middenin de praktijk. Als geboren schipperszonen weten zij als geen ander welk en hoeveel werk aan boord plaatsvindt. Deze praktijkervaring vormt de basis van Beaufort Logistics. Een betrouwbare partner voor zowel opdrachtgever als schipper.

De juiste kennis en samenwerking voor een ultieme bevrachting.

Door jarenlange ervaring in het vak en met elkaar, denken wij bij Beaufort Logistics altijd een stap vooruit. We kennen elkaars kwaliteiten en vullen elkaar aan waar nodig. Wij weten niet alleen hoeveel tijd het kost om een vracht van A naar B te vervoeren, maar ook hoe de laad- en losplaatsen op de eindbestemming zijn georganiseerd, in welke volgorde en combinatie een schip het beste geladen kan worden of welke impact actuele regenval heeft op de waterstanden. 

Efficiënt plannen voor opdrachtgever en schipper.

Wij vinden het belangrijk dat elke vracht direct op de meest praktische manier aan de schipper wordt aangeboden. Daarom plannen wij gunstig en efficiënt. De leegvaart wordt beperkt en voor de opdrachtgever wordt de vracht snel en betrouwbaar vervoerd. Waarbij we altijd inspelen op last-minute vragen.

Het team

De mannen achter de knoppen.

Tjerk Hovestadt

Eigenaar – Houdt zich voornamelijk bezig met de bevrachting van het achterland naar de zeehavens.

Tjerk is een echte schippersjongen en misschien wel de zevende of achtste generatie schipper in zijn familie. Hij is aan boord opgegroeid en voelt zich hier dan ook als een vis in het water. Hij weet exact hoe locaties logistiek in elkaar zitten en door jarenlange ervaring heeft hij korte lijnen met zijn netwerk. Tjerk zorgt ervoor dat opdrachtgevers hun lading vertrouwelijk kunnen vervoeren en schippers mooie daggemiddelden behalen.

 

“De uitdaging zit voor mij in het tevreden stellen van opdrachtgever en schipper”

Jan-Rens Faasse

Disponent – Houdt zich voornamelijk bezig met de opvaart.

Jan-Rens heeft zijn eerste zes levensjaren aan boord doorgebracht. Veel familie zit in de scheepsvaart, -bouw en -reparatie. Hierdoor kent hij het vak van binnenuit. De feeling voor het bevrachten heeft Jan-Rens in de praktijk gekregen. Nu houdt hij zich vooral bezig met de opvaart, maar zijn expertise ligt bij de Donau.

 

“Als schipperszoon ken ik de binnenvaart van binnenuit”

Robbert van de Geer

“A ship is always safe at shore,
but that’s not what it’s built for.”