Kleine organisatie, ruim netwerk & direct contact!

Een klein, sterk team van Beaufort Logistics organiseert de opvaart en bevrachting van zeehavens naar het achterland én omgekeerd. Kenmerkend voor de kleine organisatie is het ruime netwerk. In de werkzaamheden staat direct contact hoog in het vaandel. Meerdere malen per dag is er contact met schippers en opdrachtgevers, waardoor een familiare sfeer ontstaat.

[dipi_reading_progress_bar bar_bg_color=”RGBA(0,0,0,0)” bar_color=”#BE4624″ bar_striped_color=”#BE4624″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” background_color=”RGBA(0,0,0,0)” locked=”off” global_colors_info=”{}”][/dipi_reading_progress_bar]
Droge bulk

Dit is wat wij vervoeren.

Speciale wensen?

Wij vervoeren alle voorkomende droge lading. Heb je speciale wensen? Een bijzondere constructie, een kleine partij of juist een vreemde bestemming? Niets is ons teveel! Wij nemen de uitdaging graag aan.

Wij bezitten de volgende certificaten: 

Werkgebied

Vaarwegen van Europa.

Het Europese vaarwegennet is gigantisch: zo’n 51.700 kilometer aan kanalen, rivieren en meren. Daarvan is ongeveer 20.000 kilometer geconcentreerd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Dankzij het uitgebreide vaarwagennetwerk met vele vertakkingen kunnen met de binnenvaart heel veel bestemmingen in Europa worden bereikt.

Binnenvaartschepen kunnen tot diep in het achterland van Europa goederen brengen. Vrijwel alle grote, belangrijke industriële gebieden in West-Europa zijn met de binnenvaart te bereiken. Met kleine vrachtschepen zijn gebieden aan kleinere vaarwegen ook goed toegankelijk.

Met Beaufort Logistics bereik je elke bestemming. Wij helpen graag met de juiste route.

Kwaliteit

Hiermee onderscheiden wij ons!

Binnen vijf minuten een passende oplossing.

Doordat wij in een klein team werken, zien we binnen vijf minuten welke opties er zijn en wat logistiek gezien de meest optimale invulling voor jou is. We hebben korte lijnen, zowel intern als met jou, waardoor we in staat zijn direct een goede rondloop te creëren.

Minder papier, meer digitaal.

Schepen zijn vaak voorzien van de laatste technologie. Beaufort Logistics haakt daarop in en breidt haar dienstverlening uit. Door automatisering is minder papierwerk in omloop en vindt zoveel mogelijk werk digitaal plaats. Wel zo efficiënt en minder foutgevoelig.

“Work hard in silence and
let success make the noise.”